D.O.N. ISSUE 4 J

GW9003

BASKETBALL

63.00

Përmbajtja e produktit:

E ardhmja e basketbollit ka të bëjë me shpejtësinë, dhe Donovan Mitchell është aq i shpejtë. Këto atlete me firmë për të rinjtë nga Mitchell dhe adidas Basketball janë ndërtuar posaçërisht për të ngritur lëvizjet në fushë të një prej basketbollistëve më të shpejtë dhe dinamikë të lojës. Ultralight Lightstrike bashkohet me pjesën e sipërme LIGHTLOCK për një përshtatje të rehatshme dhe një sistem shtytës që nuk do t’ju rëndojë. Logoja e Mitchell’s Spida dhe grafika e nënshkrimit ofrojnë prekjen përfundimtare.

Bërë pjesërisht me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit, p.sh. prerja e mbetjeve dhe mbetjet shtëpiake pas konsumit për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit.