CYPREX ULTRA SANDAL DLX

FX4532

HIKING

48.00

SKU: FX4532

Categories: , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale kanë rripa të rehatshëm tekstili dhe një mbyllje shtrëngimi për një përshtatje të sigurt. Shtresa e gomës siguron tërheqje në sipërfaqe të lagura ose të rrëshqitshme. Vijnë si koleksion shumë i kërkuar i meshkujve.