CUTLINE PANT

HK7428

ORIGINALS

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 58% / Poliester  42%

Këto trenerka kryesisht janë dizejnuar si stil rruge, në vitet e 90ta, duke përfaqësuar një grup të njerzve të cilën janë më energjik në ecje dhe aktivitete të ndryshme. Si koleksion për juniora ofrojnë rehatinë maksimale kudo që jeni. Vijnë tani me dizajne të rikrijuara për ditët e sotme.