CUTLINE CREW

HN6116

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

52% pambuk, 48% poliester i recikluar

Kjo bluzë me logo adidas është stili ditor i cdo të riu para dhe pas stërvitjeve. E përbërë kryesisht nga pambuku ju bën të ndjeheni rehat në kohë të ftohta.