CUFFED PANTS

DU9541

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk  77% / Poliester i recikluar 23%

Këto trenerka kryesisht janë dizejnuar si stil rruge, në vitet e 90ta, duke përfaqësuar një grup të njerzve të cilën janë më energjik në ecje dhe aktivitete të ndryshme. Vijnë tani me dizajne të rikrijuara pë ditët e sotme.