CROPPED SWEAT

FM2509

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Në fund të viteve ’90, rrobat e rrugës ishin të parat. Ky duks i prerë duket përsëri në atë epokë të lavdishme. Zgjedhja është e juaja. Një logo në pjesën e përparme dhe 3-shirita e përtrijnë trashëgiminë e adidas Originals. Materiali pambuk francez është i përditshëm.