CROPPED AOP TEE

ED4742

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Adidas eshte inspiruar nga lulet e gjalla të pranverës dhe ka bërë këtë bluzë për të sjellë një kthesë femërore në stilin sportiv. Një stil ditor me plotë stil.