CROP TANK

CY4745

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 95% / Material elastik 5%

Në vitet ’90, dizajnet e ‘cropped tee’ ose bluzave më të shkurtëra se sa madhësia normale filloi të pushtoj cdo vend. Mund ta kombinosh me stile të ndryshme dhe të jesh ‘in’ kudo që shkon.