CREW SET

IJ7191

ORIGINALS

Original price was: €45.00.Current price is: €36.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Nuk ka kufi për atë që ata mund të zbulojnë. Pëlhura franceze i mbështjell me një ngrohtësi komode ndërsa rrotullohen dhe zvarriten.