CREW SET

IB8645

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Nuk ka kufi për atë që ata mund të zbulojnë. Pëlhura franceze i mbështjell me një ngrohtësi komode ndërsa rrotullohen dhe zvarriten.