CREW SET

HK9813

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar:  30%

Zgjohuni me vendimin më të lehtë të ditës: çfarë duhet të veshë i vogli juaj. Ky komplet i adidas-it për të vegjlit e bën atë të ndodhë me një stil të butë në blloqe ngjyrash të veçanta. Xhupi ka një qafë me shirita dhe pranga për një përshtatje klasike, të përshtatur. Pantallonat kanë një kordon tërheqës në belin elastik dhe një ngritje mesatare për rehati maksimale.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.