CRAZYCHAOS

EF1053

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete tregojnë një stil me një ndërtim të rëndë, të frymëzuar nga e kaluara. Lëkura e sipërme e lëmuar është e kontrastuar me mbulesa tekstili. Jastëku mrenda në atlete siguron një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm.