CRAZYCHAOS 2.0 W

GZ0984

RUNNING

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete adidas përfshijnë stilin e vrapimit. Mediumi Cloudfoam është proporcioni i mbështjelljes shtesë që është i rehatshëm për të gjithë. Pjesa e jashtme e lëkurës për të patur një pamje atletike dhe moderne që të impresionon stilin sportiv me çdo veshje.