COURTBEAT

ID9661

TENNIS

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

ATLETET E FRYMËZUARA NGA TENISI

Duke marrë frymëzim nga historia e pasur e adidas-it në atletet e tenisit, këto atlete të stilit të jetesës kombinojnë atmosferën ikonike me stilin dhe përshtatjen moderne.

Pjesa e sipërme e butë dhe e qëndrueshme mbështjell këmbën tuaj me rehati të rehatshme.