COURT TOURINO

H02176

ORIGINALS

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lekurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete adidas godasin butonin e rifreskimit në stilin tuaj të përditshëm. Kombinojini ato me gjithçka dhe shkoni kudo.