COURT PLATFORM

GV8996

SKATEBOARDING

39.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete adidas kanë një sipërme elegante sintetike dhe 3 vija me një shkëlqim delikate. Sholla e jashtme e platformës u jep atyre një pamje të trashë dhe moderne. Kombinoje tuajin me çdo gjë, nga fustanet midi deri në veshjet tjera.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.