COURT BOROUGH LOW RECRAFT BPV

DV5457-106

BASKETBALL

Original price was: €56.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Court Borough Low Recraft BTV është një model i ri i atleteve nga Nike, i dizajnuar me një fokus të veçantë në stili dhe përshtatshmëri përditësuese. Ky model është një përmirësim i linjës së njohur Court Borough Low, duke sjellë një ndjesi të rinovuar dhe të përsosur për përdorim të përditshëm.

Dizajni i Court Borough Low Recraft BTV është i thjeshtë dhe i rafinuar, me një linjë klasike që përshtatet lehtësisht me çdo sti. Kombinimi i materialeve të larta cilësie dhe përpunimi i kujdesshëm bëjnë këto atlete jo vetëm një element sportiv, por gjithashtu një zgjedhje të shkëlqyeshme për veshje të përditshme.