COTTON BODY

FM2576

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 87% / Material elastik 13%

Mbush çdo veshje me këtë bluz sportive me mëngë të shkurtra. Tonaliteti me 3-vija dhe një logo i jep asaj një stil autentik.Pjesa e sipërme ka një pamje pak të shëndritshme dhe një ndjesi të butë.