CORE18 RN JKT

CE9048

FOOTBALL/SOCCER

28.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon 100%

Një jakne me zinxhir të plotë ju mban të mbuluar dhe të thatë në kohë me shi, ndërsa një rreshtim rrjete ndihmon në menaxhimin e rrjedhës së ajrit për t’ju mbajtur të thatë nga brenda dhe jashtë.