CONTINENTAL 80 STRIPES

FX5090

ORIGINALS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Dëshiron diçka klasike? Atëherë mbathini këto adidas Continental 80.  Me 3-Vija dhe lëkurë të butë të bardhë, është mjaft joshëse t’i vishni gjatë gjithë kohës. Kur çdo moment është një shans për të treguar stilin tuaj sportiv, mos e humbni rastin.