CONTEMPO TANK

HN3666

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Viskozë  47%  / Pambuk  43% ,Elestan  10%

I ndjeni atmosferat e sofistikuara? Futni këtë top tank adidas. Është përshtatur për t’u përshtatur me pëlhurë kaq të butë që përqafon trupin. Mbajeni atë casual ose vishni me një kostum pantallonash – shkon me çdo gjë. Ky top tank u bë duke përdorur UNITEFIT – një sistem përshtatjeje për të gjitha gjinitë që u krijua me një spektër të madhësive, gjinive dhe formave në mendje.