CONTEMPO SKIRT

HN3669

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Veshja e rrobaqepësisë përplaset me veshjet sportive pasi ikonat nga arkivi janë krijuar në kostume të buta pa të meta. Minimale dhe të nënvlerësuara, 3-Stripes janë të rafinuara në një trajtim të trashë për përfundimin e hollë. ,

Eksploroni parametrat e rinj të modës me fundin e qepur Contempo adicolor. I freskët, i pastër dhe elegant, merr formën origjinale të një siluete të frymëzuar nga atletika . Sa i këndshëm aq edhe minimalist, fundi mund të kombinohet  për ta stiluar ashtu siç ju përshtatet.