CONTEMP BB TT

DV2668

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 95% / Material elastik 5%

Ky duks është projektuar bazuar në stili e rrugëve që preferohet nga të rinjtë. Ndërtimi i duksit dhe ngjyrat e bëjnë atë plot stil si dhe sportiv në të njejtën kohë, kështu që ju qëndroni komod gjatë kohës së shëtitjeve tuaja .