CONTEMP BB TP

DV2670

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 95% / Material elastik 5%

Këto trenerka kan një përshtatje moderne dhe një prerje që është e hollë, dhe e hijshme.