CON BUCKET HAT

HM1716

ORIGINALS

21.00

E punuar nga pambuku për ndjesi sa më të përshtatshme. Kjo kapelë i përshtatet çdo madhësie dhe bën pjesë në modelet e veçanta të kapelave adidas.