COEEZE PANT

DU2346

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  77% / Poliester 23%

Kërceni dhe pushoni. Këto trenerka kanë të bëjnë me rehatinë komode me pëlhurën e ngrohtë të gëzofit dhe një përshtatje. Ato janë bërë nga një përzierje e pambukut organik dhe fibrave poliester të ricikluar.