CLUB C LEGACY

GX7560

TENNIS

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Kaq e freskët. Kaq e pastër. Ndonjëherë ju thjesht duhet të  jeni në kërkim të qetësisë suaj. Këto atlete të Trashëgimisë Reebok Club C ju japin ndjenjën e qetësise që dëshironi. Lidhni ato ose lërini të lirshme, dhe jeni gati të vazhdoni rrugëtimin tuaj.