CLUB C GEO MID

HP7775

CLASSICS

84.00

Përmbajtja e produktit:

Atlete CLUB C GEO MID ME KAMOSHË DHE LËKURË LUXE

Këto atlete Reebok për femra dëshmojnë se është e mundur të keni një pamje sa të ashpër dhe elegante. Një tavë e trashë e jashtme, mbrojtëse balte prej kamoshi dhe jakë e prerë në mes i bëjnë jehonë stilit të jashtëm. Lëkura dhe kamoshi i butë lartësojnë këpucën tuaj të re të përdorimit. Një gamë neutrale ngjyrash do të thotë që ju mund t’i kombinoni ato me pothuajse çdo gjë për një shkathtësi shtesë.