CLUB C

DV4528

TENNIS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili i freskët i tenisit merr një prerje të butë dhe të kompletuar. Këto atlete përsërisin një model klasik të viteve 80t-ta me një lëkurë të sipërme, për një ndjesi të butë dhe komode. Vijat anash e tregojnë stilin retro të ridizajnuar për ditët e sotme.