CLMWM BEANIE

EE2307

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.