CLMHT GLOVES

EE2311

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Dorëza për dimër nga adidas që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.