CLMHT BEANIE

EE2313

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 68% / Poliester i recikluar 32%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.