CLIMA 3.0 TEE

CW2349

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester 30%

Kjo bluzë  largon lagështinë nga trupi juaj dhe ndjek formën e trupit tuaj.