CLASSIC LEATHER

DV9631

RUNNING

20.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete klasike së pari u shfaqën në vitin 1983 si një stil drejtimi të performancës. Atletet shtojnë një freski në ikonën e stilit të rrugës. E sipërmja ofron një ndjesi të butë, si dhe ofron komoditet gjatë gjithë ditës.