CL WDE VINTAGE CREW

HG1161

CLASSICS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% / Poliester : 20%

Ngrini qëndrimin tuaj të Reebok. E frymëzuar nga arkivi, por me detaje moderne, kjo xhup për femra i ka të gjitha. Mëngët janë të ndezura, por të ngushta në pranga për një siluetë elegante. Xhepat dhe këllëfët ngjajnë me stilin klasik.