CL WDE TREND LS TOP

H46798

CLASSICS

28.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  92% / Material elastik 8%

Kjo bluzë mëngë gjatë Reebok për femra është e theksuar me qepje vertikale me shirita. Logoja e qëndisur duket elegante. Pëlhura Jersey është e butë dhe e mëndafshtë në prekje.