CL WDE FLEECE LAYER

HS0388

CASUAL

55.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 77%  / Poliester i rickluar: 23%

E thjeshtë dhe e butë. Kjo përmbledh pak a shumë këtë pjesë të sipërme prej leshi të krehur për femra. Një Vektor i qëndisur nga arkivat e Reebok shton prekjen përfundimtare.