CL WDE FL OTH

H66175

CASUAL

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 77%  / Poliester i ricikluar: 23%

Nuk ka asgjë aq të rehatshme sa duksi i butë dhe komod që mund ta merrni me vete kur dilni nga dera. Përshëndetni mikun tuaj të ri – ky duks Reebok është bërë nga një përzierje e butë leshi dhe ka një përshtatje të gjerë për t’ju mbajtur rehat, pavarësisht se ku ju çon dita. Dizajni minimalist ju lejon të përzieni ose përshtatni me çdo gjë në gardërobën tuaj.

Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.