CL W MOCKNECK CREW

GN4959

CASUAL

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kur të keni 10 minuta kohë për tu bërë gati, merrni këtë bluzë për femra Reebok dhe jeni gati. Ndihuni sikur është një e Diele dembele dhe mos e hiqni deri në fund të ditës. Sa kohë ka qenë e freskët ajo logo e Vektorit? Që përgjithmonë.