CL W BLAZER

GR0390

CASUAL

44.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Jini të guximshëm duke qëndruar pozitiv dhe duke përqafuar sfidat e përditshme. Kjo xhaketë sportive Reebok për femra është klasike dhe e bukur. Pse duhet të zgjedhësh? Bëhu ti. Gjithmonë.