CL V P JOGGER

EB4253

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliestër 20%

Trenerka pëlhure të përziera me pambuk .Model me dy xhepa dhe lidhje tërheqëse e fshehur në shiritin elastik të belit. Logo e shtypur dhe qepje tonale.