CL V P JERSEY SKIRT

EJ0260

CASUAL

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 90% / Material elastik 5% / Pambuk organik 5%

Stili i guximshëm i viteve ’90 frymëzon këtë fund. Përshtatja e hollë siguron një pamje të hijshme dhe të lezetshme, ndërsa pëlhura franceze i jep asaj një pamje të butë, me peshqir.