CL V P HOODIE

EB4248

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik 80% / Poliestër 20%

Një pamje moderne, me pamje klasike sportive. Ky duks për femra tregon krenarinë Reebok me grafika në mëngë dhe gjoks. Mëngët e krijojnë një stil të rrjedhshëm, ndërsa materiali i butë e mban atë komod.