CL V P CROPEED TEE

EB4245

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pambuku i jep këtij modeli një ndjenjë tradicionale, ndërsa silueta e prerë dhe grafika jashtë shtojnë interes vizual.