CL SR BV TRACKTOP

GL2016

CASUAL

23.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Si një fllad i freskët në një ditë të nxehtë vere, kjo jakne për meshkuj i thotë të gjitha. Panelet e rrjetës në anën e pasme i japin një pamje gjithë stil, si dhe vektori që është karakteristikë autentike e jona. Poliesteri i ricikluar përshtatet me çdo detaj dhe stil të kësaj xhakete.