CL RES V JKT

HS7142

CASUAL

Original price was: €220.00.Current price is: €154.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik: 48%  / Poliester: 48%  / Lesh: 4%

Mirë se vini në ekipin Reebok. Merrni këtë xhaketë dhe do të jeni një MVP automatik. Ju do të merrni të gjithë teksturën falë mëngëve prej lëkure artificiale, stemës së qëndisur në krah dhe grafikut senil në anën e pasme. Padyshim gati për dhomën e trofeut.