CL RBK ND FLEECE PANT

HH9719

CLASSICS

46.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Bëhuni gati për të kryer disa punë, për t’u takuar me miqtë ose thjesht për të qëndruar në shtëpi me këto trenerka të thjeshta dhe të qeta.