CL RBK ND FLEECE HOODIE

HH9711

CLASSICS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  /Poliester i ricikluar:  30%

Ndjenja komode, e ftohtë për fitoren. Ky xhup për femra ju krijon ndjesi për t’u çlodhur, pavarësisht nga planet tuaja. Tonet e nënvlerësuara të tokës bëhen me bojë që përdor ngjyrat që vijnë nga pigmente dhe minerale natyrore të tokës. Leshi i butë dhe i ngrohtë vulos marrëveshjen.