CL PREMIUM FO BACKPACK

HC4148

CLASSICS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Dimensions: 10.5″ x 15.5″ x 4.5″

Mbajeni pamjen tuaj të pastër dhe moderne me këtë çantë shpine Reebok. Ruani dhe organizoni gjërat tuaja me shumë xhepa me zinxhir dhe një ndarje për laptop brenda.