CL OUTDOOR S SHOULDER BAG

HC4372

CASUAL

25.00

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 22 cm x 14.5 cm x 8 cm

Për ato momente kur nuk mund të vendosni se si dëshironi të mbani pajisjet tuaja. Kjo çantë e qytetit Reebok ju jep shumë opsione. Xhepa të shumtë me zinxhir ju lejojnë të organizoni dhe siguroni gjërat tuaja thelbësore. Një dizajn i frymëzuar nga stili i kampingut të trashëgimisë vulos marrëveshjen.